Ook adverteren op Kleinhandelaars.be ?

Het is heel simpel

Vermelding met Kleinhandelaarspagina:

Voor een vermelding op Kleinhandelaars.be in een sector naar keuze en met een eigen Kleinhandelaarspagina die ook nog eens afzonderlijk aangemeld wordt op de zoekmachines, betaal je slechts 150 euro excl. BTW per jaar.  Wil je een vermelding in een extra rubriek, betaal je slechts 25 euro excl. BTW per jaar extra, per rubriek.

Vermelding zonder Kleinhandelaarspagina:

Een vermelding in een rubriek naar keuze met al je gegevens, je logo en een link naar je website, zonder Kleinhandelaarspagina kan ook.  Een vermelding in een rubriek kost je slechts 50 euro excl. BTW per jaar.  Wil je een vermelding in een extra rubriek, betaal je slechts 25 euro excl. BTW per jaar extra, per rubriek.  

Hoe werkt het?

Bijvoorbeeld: je wordt vermeld in de rubriek "Schoonheidsspecialisten" (bekijk hier een voorbeeld) met je logo, je gegevens en een link naar je Kleinhandelaarspagina. 

Je Kleinhandelaarspagina wordt opgebouwd met een aantal foto's en een bondige uiteenzetting van je activiteiten (bekijk hier een voorbeeld).  Die pagina wordt ook nog eens apart aangemeld op de zoekmachines.

Door het groeperen van verschillende zelfstandigen uit dezelfde regio (de ruime regio Kempen) op één website is succes gegarandeerd.

Contacteer ons voor meer informatie:

Smart Site Solutions Comm. V.
Guy Spaepen (zaakvoerder)

Deken Adamsstraat 66
2300 Turnhout
GSM: +32 (0)495/93 04 23
e-mail: info@smartsitesolutions.be

© Smart Site Solutions - Kleinhandelaars.be - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie Policy